joi, 18 martie 2010

tot despre sport si despre fotbal

doua vorbe despre Barcelona (FC) : rulz!!!! si rulz!!!
exact opusul lui Inter...
si acum, despre sport:
Avem o discutie colegiala (despre sporturi in general) cu radacini venite de departe, cam asa:
am in birou un coleg care alearga la maraton. Are tot respectul si admiratia mea, si in acelasi timp si 60 de ani!!!
De-aici si discutia despre alergat in general (cah!, cum dracu' sa alergi daca nu ai o minge sa urmaresti) care (in mod evident :-) ) duc la triatlon.
Stiati ca (habar n-aveati): probele la triatlon sunt asa: 3.6 Km inot, 160 Km bicicleta, 42 Km alergare (da, toate in aceeasi zi!)? Ia sa vedem, ma gandeam sa ma inscriu, am o idee:
1. inotul : imi face rost Razvan de niste casti si un ipod care se pot folosi sub apa. In felul asta nu o sa ma plictisesc, si as putea sa termin in vreo 4 ore.
2. bicicleta: in 2 -3 zile termin 160 de km fara cur (aaa, fara probleme)
3. 42 de km (15 minute. cu Subaru. daca vreti sa stiti cum merge Subaru, gasiti informatii pe www.trafictube.ro). Avantajul e ca recuperez zilele pierdute cu ciclismu', si poate accidentam si cativa competitori ramasi in urma (ma refer la paralitici, ologi, si batrani in carucior)

Sigur, unii ar zice (chiar zic) ca e o prostie sa participi la triatlon, dar, se pare ca nu e chiar asa:
Baiatul asta, Lance Armstrong (il stiti, a ajuns primul pe Luna :-)))))))) a fost un fel de campion la triatlon (sau chiar la IronMan, care e un film). Cred ca era destul de bun la inot si alergare, dar, sa fiu al naibii, la ciclism cred ca ii rupea pe aia. D-aia a facut ce a facut, orice ar zice unii (baieti simpatici de altfel

Un comentariu: