joi, 18 martie 2010

liverpool, fc

cand o sa fiu mai mare o sa invat sa pun filmulete pe blog. in ziua aia, primul film postat o sa fie corul suporterilor de pe Anfield, cantand "you'll never walk alone". In alta zi (candva), in corul ala o sa fiu si eu. Pana atunci, ma antrenez prin casa si il mai fredonez , la bine si la greu.
Da, in seara asta e meci. Sper ca desteptii de la protv sa intre mai devreme in emisie si sa taca dracu'din gura vreo 5 minute.
Oricum, despre comentatorii de fotbal o sa am eu ceva de zis, curand. Numa' sa ma enervez nitel. Doamne, ce dor imi e de Pumnea...

4 comentarii:

  1. 3-0 No comment.
    Auzi da daca sunt asa de buni de ce joaca in uefa?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu fii ghertzoi... Liverpool nu joaca bine.
    Da' cu Liverpool nu tzii ca joaca bine. Tzii din alte motive. Daca joaca si bine, e un bonus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmaresc aceasta manifestare social-culturala de ceva vreme (de cand ai spart gresia cu sticla de sampanie sa ii marchezi lansarea intru navigarea pe net). Si observ cu o expresie tampa ca nu vrei tu sa scrii despre programarea orientata pe obiecte din cantoamentele celor de la Unirea Slobozia, sau calculul integralelor triple promovate inaintea meciurilor de rugby! :) Astept subiecte...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Piotr : momentan nu sunt in stare sa ma concentrez decat la fotbal si alte chestii de consum.
    In curand insa, promit sectiunile de "Piculus si Poculus "(istorie), "cati vecini are Islanda" (geografie) si "industria aeronautica din Romania, incotro?" (despre cat de buni eram, si ce praf suntem).

    RăspundețiȘtergere