miercuri, 17 noiembrie 2010

sunt zile... totul e schimbator

Sunt zile in care nu ai cum sa nu tii cu Franta la fotbal (chiar daca joaca cu Anglia). Pentru ca joaca foarte misto, exact cum ar trebui sa joace toti - cu entuziasm, cu placere, si fara sa se teama de minge. Bineinteles, nu ai cum sa nu tii cu Anglia, chiar daca la ei nu exista nimic din ce am zis mai sus, ci doar Stevie G. si niste baieti care vad ca vor sa dea eseuri,nu goluri. Ma rog, atacam pe trei sferturi daca atat putem
La fel, nu ai cum sa nu tii cu Anglia la rugby, chiar daca joaca cu Australia, mai ales cand Anglia alege sa joace un balon asa cum nici Noua Zeelanda SI Australia la un loc n-ar fi avut curaj.
Asa ca, toate se dau peste cap si incepi sa tii, doamne fereste, cu Rapidu', cu Crstiano Ronaldo si cu americanii (interviul cu tipul de la Stratforce de azi din hotnews te pune pe ganduri, chiar daca stii ca omul a venit sa vanda avioana).
Pacat ca la SportKlub nu au bani de comentatori si au ales sa il puna pe tipul care face rubrica "vanatorul si pescarul pe Marte" sa comenteze frumusete de meci. Unde esti Topescule, Graure, sau, doamne iarta-ma, Pumneo?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu