joi, 8 iulie 2010

Spania-Olanda

Spania-Olanda in fianala, cine ar fi crezut?
Eu unul nu. (as fi zis Spania-altcineva); Andra a zis Germania - cu altcineva. Paul a zis ca Germania nu. Al dracu' Paul, si eu credeam ca e doar un animal prost.
Oricum, in finala au ajuns cei mai buni. Surprinzatori, dar buni.
Nu poate sa spuna nimeni ca Olanda a ajuns in finala ajutata de arbitri sau jucand urat, sau prost si avand noroc cat casa. da, au avut din fiecare cate putin, sau putin mai mult, dar per ansamblu au meritat.
cat despre Spania... cand pitesti mingea echipei care da cate 4 goluri Angliei si Argentinei, meriti finala. E drept ca Spania are jucatori carora le e frica sa traga la poarta de la mai mult de 10 cm, dar asta da bine la ochi cica - pentru ca daca nu tragi la poarta ce poti sa faci cu mingea aia? o pasezi si o pasezi si o pasezi. Si porma dai gol cu capul dupa corner. ca norvegienii.
Hai Olanda

2 comentarii:

  1. Manca-l-as pe caracatitzoi fript pe gratar, cu ulei de masline si patrunjel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vamos Espana! Desi tin si cu Olanda (aproape) tot la fel...oricum e cea mai buna finala pentru unii dintre noi si sa speram ca si pentru spectacolul in sine, cu cei mai meritorii finalisti; de treaba Paul asta - totusi Andra, cand il vei avea gatit poti sa dai de stire ca ma bag si eu

    RăspundețiȘtergere