miercuri, 20 octombrie 2010

Am lasat si io vreo doua goluri, da' i-am batut la mica scarba

Asa zicea pe vremuri prietenul meu Doru dupa un meci de fotbal "la plasa" in care dominam asa de tare incat ajungea sa stea pana si el in poarta :-)
Cam asa ma gandeam si eu in minutu' 60 cand Inter avea 4-0 si portaru' lor parea ca "a lasat" un gol. Il si vedeam pe Doru cu moaca lui cum zice "lasa-i ma, e 4-0, sa mai dea si ei un gol, ca porma n-o sa mai vrea sa joace cu noi". Si ma mai gandeam (desi e greu cand te toaca alde Tomulica la cap circa 90 de minute cu cele mai alse tampenii din panoplia lui de oligofren) ... ce ziceam? a, ziceam ca ma gandeam ca, na, si Tottenham ia gol dupa gol in 10 contra 11 nu numai Steaua. Nu-i asa ca e greu sa joci 10 contra 11 bai analistilor?
Doar ca, aproape ca s-a intamplat ce ne asteptam (si speram) cu totii: lasati de capul lor, si nelichidati total, eneglezii aia s-au gandit si ei: "suntem 8 pacalici, un portar si unu' care pare fotbalist azi. Toate mingiile la el". Si domnul respectiv a livrat. Inca doua goluri, intr-un singur minut. Daca mai erau macar doua minute, nu stiu ce se intampla. Asa, a ramas 4-3, si noi multumiti ca Sahtior si CFR sunt programate in aceeasi zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu